Datum:

03.08.2020. 21:01

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sve su popularnije male serije, ili limitirane edicije, automobila jer je trend, takozvane “personalizacije” uzeo maha.

To jednostavno znači da kupci žele da imaju, a da pritom ne moraju da kupe basnoslovno skupo vozilo, “svoj” automobil, koji se razlikuje od nekoliko stotina hiljada ili čak miliona istih primeraka. Dakle, u modi je “isto to samo malo drugačije”, pa je i “Suzuki” odlučio, da jedan svoj popularni model ponudi u ograničenoj seriji od svega 350 primeraka.

Specijalna edicija modela “svift hibrid” nazvana “atitjud” bazirana je na verziji “SZ-T” i nudi jedinstven eksterior sa brojnim stilskim nadogradnjama.

Kao i verzija “SZ-T” koja u standardnoj opremi nudi klimu, konekciju sa smartfonima bilo da su “Epl” i “Android”, LED dnevna svetla, u standardnom paketu opreme “atitjuda” je hromirana rešetka hladnjaka, zadnji spojler i karbonski dodaci.

Ovo vozilo ima hibridni pogon kojeg čine “Suzukijev” agregat “k12C” zapremine 1,2 litre “dualdžet” sa četiri cilindra i 12-voltni hibridni sistem koji zajedno isporučuju 90 KS. Menjač je manuelni petostepeni. Emisija CO2 je oko 120 grama po pređenom kilometru, a potrošnja ispod 3,5 litara na 100 kilometara.

Prodaja se očekuje početkom septembra, za sada samo na tržištu Velike Britanije, ali ne treba isključiti mogućnost da se ova, ili neka druga limitirana serija, pojave i na ostalim tržištima Evrope.

(Foto: “Suzuki”)

Izvor: Novosti

0 komentara
Ostavi komentar
Ime (*)

E-mail (*)

Komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)