Datum:

17.06.2017. 23:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

U Mladoj Boleslavi, sedištu “Škode”, odlučili su da svoju perjanicu “superb” dodatno unaprede i opreme tako da bude još komfornija i bezbednija.

“Škoda” je saopštila da su svi modeli “superb” i “superb kombi” od kraja maja unapređeni brojnim inovacijama. To uključuje između ostalog i automatski poziv u slučaju nesreće. Takozvani Care Connect od sada će biti deo standardne opreme već u paketu “ambišn”. Sistem iz vozila tako u slučaju nesreće pokreće automatski poziv u pomoć glasovno i šalje određene podatke o mestu na kojem se vozilo nalazi. Poziv u pomoć moguće je poslati i ručno, pritiskom na dugme koje se nalazi na krovu vozila.

Brojne funkcije sada mogu da se koriste zahvaljujući novom “infotejntment” sistemu. Displej ekrana (osetljiv na dodir) porastao je sa osam na 9,2 inča (“Kolumbus” navigacija), a sistem “sving” ima ekran koji je porastao sa pet na 6,5 inča. Tu je “smartlink +” sistem, koji je zadužen za sjajnu konekciju sa mobilnim telefonom vozača.

Tu je sada i park distance kontrolni sistem koji ne samo da automatski manevriše već i koči kada je to potrebno. Sedišta sada imaju i električnu masažu, ventilaciju, grejanje, memorijsku funkciju. I buka u kabini je dodatno snižena. Čak su i između duplih stakala ugradili “akustik film” zadužen za redukciju jačine spoljnih zvukova.

“Škoda” je “superb” i “superb kombi” opremila i novim 19-inčnim točkovima od lake legure, a uvedena je u ponudu i nova boja “velvet red metalik”, koja će biti dostupna krajem godine. Ponuda agregata zasad nije menjana.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)