Datum:

20.12.2017. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Subaru kaže da će naredna generacija WRX modela biti veoma nalik na Viziv Performance koncept koji je predstavljen pre nekoliko meseci.

Direktor dizajna ove kompanije Mamoru Iši rekao je da su pozitivne povratne informacije o Vizivu ohrabrile ovog proizvođača da ne eksperimentiše previše za dizajom novog WRX-a.

„Takvo vozilo donosi mnogo očekivanja, od nas iz same kompanije pa sve do naših kupaca. Mi znamo da se životni stilovi naših kupaca menjaju i mi na to moramo odgovoriti. Pitanje je da li smo to uradili na pravi način sa ovim konceptom,” kaže Iši i dodaje da znaju da autonomne i tehnologije povezivanja stižu na velika vrata, što je odlična vest za mnoge, ali ne i za većinu njihovih kupaca. Za mnoge od njih, zadovoljstvo u vožnji je i dalje veoma važno i to je ono na šta se oni fokusiraju.

Iši kaže da kupci mogu da očekuju da će naredni WRX imati oblik karoserije, blatobrane i haubu kao koncept.

Naredna generacija WRX modela će se pojaviti 2020. godine i biće zasnovana na sedanu, odnosno Subaruovoj globalnoj platformi. Iši je otkrio i to da je ovaj brend fleksibilan po pitanju pogona, ne otkrivši nikakve konkretne detalje.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)