Datum:

09.06.2012. 23:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 12689 pregleda

Na spomen robusnih, neuništivih automobila, prva asocijacija verovatno bi vam bila neka terenčina, a ne porodični karavan star 16 godina.

Ipak, upravo se jedan takav iskazao u nesvakidašnjem dokazivanju neuništivosti. Minule zime jedan je Finac ostao bez Subaru Legacya iz 1996. kad mu je automobil propao kroz led.

Vozilo je potonulo na 3,5 metra dubine i tamo ostalo tri meseca, a čini se da ga je od potpunog otpisa spasilo to što je vlasnik stigao ugasiti motor.

Nakon što je nesretni Subi izvučen na površinu te nakon što mu je iz rezervoara i kućišta radilice uklonjena voda, a ispod poklopca motora odstranjena živa riba – motor je upalio iz prve, a momci su se nakon toga odvezli 20-ak kilometara bez ikakvih problema.

Budući da Subarui tog godišta u Finskoj ne izgledaju ništa bolje od njegovog, čak i nakon što je odležao četvrt godine na dnu jezera, vlasnik ga je odlučio ponovno registrovati i koristiti još neko vreme, posebno stoga što je Legacy zadovoljio na tehničkom pregledu neposredno pre nego što je završio pod ledom.

Izvor: Tportal
0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)