Datum:

14.03.2011. 16:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8836 pregleda

U nameri da specijalni sajamski popust za vozila iz Subaru programa učini dostupnim i pre zvaničnog otvaranja Salona automobila u Beogradu, kompanija Nicos C. Kattamis (Serbia and Montenegro) ltd. koja je zvanični uvoznik i distributer automobila ovog japanskog proizvođača u Srbiji, odlučila je da novi cenovnik sa popustima stupi na snagu već od 15. marta ove godine.

Nove cene povoljnije su i do 4.000 evra koliko može da uštedi kupac Forestera u dizel verziji, dok za Forester benzinac treba izdvojiti 20.990 evra u osnovnom paketu opreme.

Mada se na spisku modela koji se prodaju po umanjenim cenama nalazi i Impreza 1.5 sigurno je najatraktivniji model u ovoj ponudi sportska verzija Impreza 2.5 WRX STI koja će svom kupcu takođe doneti uštedu od 4.000 evra.

Naravno, svi ovi modeli Subarua biće izloženi na sajamskom štandu u hali 1 Beogradskog sajma, ali za one koji žele da što pre iskoriste izuzetno povoljne uslove prodaje, jer je izbor modela sa sniženim cenama veoma ograničen, mogu da ih vide i u prodajnim salonima Subarua u Beogradu – Ćurčić Export-Import u Vojvode Skopljanca 33 i PSC Ehom Auto u Severnom bulevaru broj 66.

Izvor: PR Subaru

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)