Datum:

28.06.2017. 19:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Direktor Alfa Romea i Maseratija otkrio je nove detalje o budućoj liniji ovih brendova.

Rid Bigland je za Auto Motor und Sport otkrio da bi Maserati mogao napraviti novi krosover, koji će se prodavati uporedo sa Levanteom. To nije iznenađujuće s obzirom na to da je Levante veoma uspešan, odnosno da je samo ove godine prodato 25.000 jedinica tog modela.

Osim novog krosovera, Bigland je potvrdio i da je GranTurismo prošle godine trebalo da bude penzionisan, ali da je njegov životni vek produžen pošto mu je prodaja relativno stabilna. Ova kompanija već radi na njegovom nasledniku, ali će postojati kratak period praznog hoda između odlaska stare i pojave nove verzije.

Maseratijev petogodišnji plan uključuje Alfieri, koji je trebalo da bude predstaavljen u ovom periodu, ali je to promenjeno. Bigland nije rekao dokle je stigao njegov razvoj, ali je nagovestio da će on biti „pravi sportski automobil”.

O Alfa Romeovim planovima Bigland je otkrio manje informacija; osim nagoveštaja da će Mito i Giulietta imati drugačiju budućnost od predviđene. On kaže da su ovi modeli popularni u Evropi, Meksiku i Japanu, ali da će, uprkos tome, oni verovatno izgubiti svoju hečbek formu. 

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)