Datum:

25.02.2017. 17:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Sang Jong potvrdila je da će u Ženevi da predstavi koncept nazvan XAVL. Kako se navodi u saopštenju, reč je o SUV vozilu baziranom na automobilima “C” segmenta.

Kako smo nedavno pisali, Sang Jong je poslednjih godina javnosti predstavio veliki broj konceptnih vozila, kako bi publika bila upoznata sa smernicama razvoja kompanije, a XAVL je nastavak u razvoju koncpta XAV, koji je svetski debi imao na Salonu u Frankfurtu 2015. godine.

Na prikazima koji su priloženi uz najavu aktivnosti u Ženevi, može da se zaključi da je XAVL nastao na osnovama dobro poznatog i ne preterano atraktivnog “koranda” druge generacije, klasičnog modela s kraja 90-tih godina prošlog veka.

Proizvođač tvrdi da će u serijskom automobilu koji bude nastao iz ovog koncepta moći da sedi sedam osoba u tri reda, kao i da će model biti opremljen mnogim sistemima za zabavu, za pomoć vozaču, ali i svime neophodnim kad je bezbednost u pitanju. Paletu motora činiće benzinci i dizelaši, a više podataka biće saopšteno na samoj promociji.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)