Datum:

31.05.2017. 10:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Jaguar Land Rover SVO (Special Vehicle Operations) odeljenje sledećeg meseca predstavlja publici najmoćnijeg Jaguara do sada. Jaguar XE SV Project 8 biće proizveden u limitiranoj seriji od 300 modela od kojih je svaki ručno izrađen.

Ovaj Jaguar sedan sa najjačom verzijom 5,0 – litarskog V8 motora sa kompresorom, 600KS i pogonom na sva četiri točka, kamufliran SVO dizajnom, je drugi po redu u kolekcionarskoj ediciji SVO vozila nakon fantastičnog uspeha koji je postignut sa Jaguar F-TYPE Project 7 2014. godine.

„SVO tim je opsednut stvaranjem vozila koje bi omogućilo najuzbudljiviju vožnju koju možemo da zamislimo. To ćemo upravo i postići novim XE SV Project 8 modelom koji podiže aerodinamiku i peroformanse na najviši nivo. On je kao stvoren za entuzijaste i najzahtevnije kolekcionare.“ – rekao je John Edwards, direktor SVO Jaguar Land Rover.

Celokupne performanse ovog modela biće otkirvene 28. juna na sajtu http://www.jaguar.com/ nekoliko dana pred svečano predstavljanje na festivalu Goodwood u Velikoj Britaniji.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)