Datum:

18.06.2016. 20:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Još krajem 2012. godine pojavili su se nacrti planova Land Roverovih modela koji će biti napravljeni do kraja ove decenije. Među njima se nalazio i takozvani “bejbi Evoque”, a prošle godine je otkriveno da će ovaj mali krosover biti pozicioniran ispod Evoque modela. Još uvek nije potvrđeno da će tako zaista i biti, ali kada su u obzir uzme u kojim sve veličinama danas postoje SUV-ovi i krosoveri, onda neće biti neoubičajena ni njegova pojava.

Ekipa sa OmniAuto.it napravila je render ovog automobila sa troje vrata. Reč je o krosoveru veoma nalik na regularni Evoque, koji je dug 4.371 milimetar. Ukoliko JLR kompanija odluči da napravi mali Evoque, on će najverovatnije biti iste veličine kao nedavno predstavljen Audijev Q2 model, mada on ima isključivo petoro vrata.

Samo će vreme pokazati da li Jaguar Land Rover zaista planira ovo vozilo. Isto tako, mogu se čuti glasine o pojavi modela pozicioniranog iznad Evoque XL / Grand Evoque. Mnogi premium proizvođači prave jasnu razliku između SUV-ova i krosovera, a na umu treba imati i to da ovaj britanska kompanija trenutno radi i na novom Range Rover modelu.

baby-range-rover-evoque-render-by-omniautoit

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)