Datum:

16.03.2016. 22:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 850 pregleda

“Kija” nastavlja da novim modelima osvaja srca kupaca i u Srbiji. Kompanija “Kija auto” će predstaviti celokupnu gamu.

Na štandu u Hali 4 će biti izloženo devet vozila, od čega su čak tri domaće premijere (novi “sportidž”, “optima” i “soul”), i jedna, takozvana sajamska premijera – novi “sorento”.

Pored premijera, biće prikazani i najtraženiji modeli iz “Kija” game: “rio”, kompletno redizajnirana cee’d gama i aktuelni “sportidž”. Na ovaj način, “Kija” će još jednom dokazati svoje značajno prisustvo na srpskom tržištu. Za dobar prijem kod domaćih kupaca najzaslužniji su, ističu u ovoj kompaniji, sami automobili. Oni su svoj kvalitet višestruko dokazali kroz “Kijinu” revolucionarnu sedmogodišnju garanciju, a posebno kroz nagrade za najkvalitetniji masovni automobilski brend koje su došle direktno od samih kupaca i potvrđene su u studijama J. D. Power i istraživanjima nemačkog “Auto-bilda”.

Novi “sportidž”, predstavljen pre samo sedam dana u Beogradu, startuje na srpskom tržištu sa cenom od 17.990 evra za model sa 1,6 GDI benzinskim agregatom i paketom opreme “aktiv”. Ono što će posebno obradovati kupce modela iz popularnog C-segmenta je i top sajamska ponuda modela cee’d sa troja vrata (pro_cee’d) koji će na sajmu biti ponuđen sa startnim “bejz” paketom i 1,4 benzinskim motorom (100 KS) za 9.990 evra.

Kia sportidž

Kia sportidž

Naravno i svi ostali motori i paketi opreme su na sajamskom popustu koji se kreće od 1.700 do 3.200 evra. Zbog velikog intresovanja, “Kija” je obezbedila i dovoljan kontingent vozila modela “kija sportidž” prethodne generacije, koji je sada na popustu od 4.000 do čak 6.000 evra!

Kao i do sada, “Kija” će kupcima ponuditi atraktivne popuste na svim modelima i beskamatno finansiranje, i to na celukupnu vrednost vozila, kako za pravna tako i za fizička lica. Sve formalnosti oko beskamatnog finansiranja ili osiguranja moći će da se završe direktno na štandu “Kija auta”.

Brojke

* 17.990€ košta novi “sportidž”
* 6.000€ je najveći popust
* 9.990€ staje “prosid”
* 7 godina je garancija

Kia soul

Kia soul

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)