Datum:

13.02.2014. 22:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4588 pregleda

Novi adut kompanije “Reno-Nisan Srbija” na našem tržištu, “reno megan”, nedavno je imao zvaničnu promociju pred specijalizovanim novinarima, a prodaja je počela prvih dana februara.

Novi “megan”, već na prvi pogled, nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer ima sjajno izvajan prednji deo (novi vizuelni identitet “Renoa”), skladne, stilizovane linije, a prepoznatljiv logotip i dnevna LED svetla daju snažan, veoma upečatljiv izgled.

Naravno, novi “megan” je nasledio sve dobre osobine svog prethodnika, ali su dizajneri i inženjeri otišli korak dalje, pa ovaj automobil obećava još više uzbuđenja i uživanja u vožnji.

– Novi “megan” će imati i nove, poboljšane motore poslednje generacije, ekonomičnije i još čistije u odnosu na prethodne – kaže Milan Belin, direktor “Reno-Nisan Srbije”.

Tu su i sasvim novi elektronski sistemi koji će vožnju “megana” učiniti još spektakularnijom. Unapređen je i multimedijalni “R-link”, a posebno treba naglasiti i sistem “visio”.

Reč je o sistemu koji je povezan s prednjom kamerom i prepoznaje označene linije na putu i položaj vozila. Novi “megan” vas tako upozorava ukoliko slučajno skrenete iz svoje saobraćajne trake i automatski uključuje duga svetla kada uslovi vožnje to zahtevaju.

Bezbrižniju svakodnevicu omogućavaju vam i druge najnovije inovativne “Renoove” tehnologije, poput kamere za vožnju unazad koja olakšava manevrisanje i automatskog dvozonskog klima-uređaja.

Početna cena “megana” sa opremom “autentik” i benzinskim motorom od 1,6 litara “16V” sa 110 KS iznosi 12.990 evra. Najjeftiniji “dizelaš“ (DCi 95) košta 14.490 evra, a fabrika obećava prosečnu potrošnju od svega 4,1 litar dizela na 100 km i emisiju štetnih gasova od svega 106 grama CO2 po pređenom kilometru.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)