Datum:

12.03.2017. 23:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Toyota Srbija će na 53. međunarodnom salonu automobila (24. marta – 2. aprila), na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na našem tržištu.

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu biće potpuno novi krosover C-HR, koji je nedavno počeo da se prodaje širom Evrope. 

C-HR je ostao veran osnovnim elementima koncepata koji su najavili ovaj model na sajmovima automobila u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015, sa linijama nalik kupeu. Inspirisan brojnim razgovorima sa dosadašnjim kupcima, glavni dizajner C-HR, Hirojuki Koba, bio je istrajan u svojoj nameri da ispuni sve želje potencijalnih klijenata, pa je postavio visoke standarde za dizajn ovog automobila. 

Toyotina nova globalna mehanička platforma (TNGA) pruža konstruktorima mogućnost da napreduju u tri ključne oblasti – dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujući im da isporuče svež pogled na sve popularniji segment krosovera. 

Na štandu u Hali 1 biće izložene tri verzije modela Toyota C-HR-a, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti.

Drugi deo sajamske postavke čini obeležavanje 50-godišnjice najprodavanijeg Toyotinog automobila svih vremena – modela Corolla. 

Posetioci 53. međunarodnog auto salona u Beogradu imaće prilike i da se upoznaju i sa novom generacijom Toyote Prius kao i modelom Rav4 hibrid. 

U istom ambijentu će biti izložen i Aygo, kao i Toyotin bestseler u Srbiji – Yaris, predstavljen u dve različite verzije. Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Avensisa. 

Takođe, na štandu će biti izloženi i Toyotini terenci Land Cruiser i Hilux. 

Japanski proizvođač je i ove godine pripremio specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)