Datum:

13.11.2013. 22:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6013 pregleda

Japanski proizvođač objavio je kratki video kako bi nas pripremio za ono što uskoro sledi – Nissan GT-R Nismo.

Kako bi podigli nivo interesovanja ljubitelja automobila za svoje buduće modele, proizvođači sve češće pribegavaju kratkim asocijativnim video formama koje treba da zagolicaju maštu fanova..

Nissan je nekoliko dana uoči početka auto-salona u Tokiju, na kome će predstaviti GT-R Nismo, objavio kratki video sa kadrovima staze Nirburgring prikazane iz vazduha.

Da li nam japanski proizvođač poručuje da je spreman da postavlja nove brzinske rekorde na čuvenoj stazi? Nismo verzija svakako će biti naprednija od aktuelnog Nissana GT-R i u stanju da značajno popravi rezultat 7 minuta 19,1 sekunda koji trenutno drži ovaj model.

Ipak, teško je verovati da će GT-R Nismo biti u stanju da potuče zvanično rekordno vreme koje je na Nirburgringu postigao Porsche 918 Spyder a koje iznosi 6 minuta 57 sekundi.

S obzirom da će se premijera modela GT-R Nismo održati 20. novembra, očekujemo da će Nissan uskoro obelodaniti šta se krije iza ovog videa.

Tada ćemo znati više i o specifikacijama i performansam ovog automobila. Za sada, u najavi je 3.8 litarski V6 motor sa najmanje 570 ks.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)