Datum:

13.09.2016. 13:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Salon automobila u Parizu počinje za nešto više od dve nedelje, a Opel je odlučio da podeli prve slike jednog od vozila koje će tamo biti premijerno predstavljeno. U pitanju je Karl Rocks.

Sa klirensom višim za 18 milimetara, ojačanim branicima na oba kraja, funkcionalnim krovnim šinama, jedinstvenim 15-inčnim točkovima i dve nijanse premaza, ovaj model se prilično razlikuje od standardnog, osnovnog modela.

Njegove off-road karakteristike primećuju se i iznutra, gde se mogu naći Favo presvlake za sedišta, koje su dostupne isključivo za ovaj model. Tu su i posebni pragovi, kućište visokog sjaja za standardni Radio R 300 ili opcioni Radio R 4.0 IntelliLink, koji nudi mogućnost povezivanja sa Android Auto i Apple Car servisima, uz Opel OnStar mogućnost povezivanja i asistenciju pri vožnji.

Uobičajene opcije za povećanu bezbednost i komfor, inače dostupne u regularnom Karl modelu, naći će se i u Rocks varijanti, a one uključuju City Mode, Park Assist i tempomat sa graničnikom brzine. Novi Rocks ima petoro sedišta i ukupni prtljažni kapacitet od 1.013 litara.

Pogonske opcije, dostupnost i cena su za sada tajna, ali će sve ove informacije biti poznate krajem meseca.

2017-opel-karl-rocks-1

2017-opel-karl-rocks-2

Clear line: KARL ROCKS has five doors and room for up to five people.

2017-opel-karl-rocks-4

2017-opel-karl-rocks-5

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)