Datum:

25.04.2016. 16:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Renault predstavlja novi KOLEOS, SUV D-segmenta kojim će zaokružiti paletu svojih modela. Novi model ima važnu ulogu u Renault-ovoj tržišnoj ofanzivi koja je predstavljanjem 10 novih modela širom sveta zabeležila rekordnu godinu.

Novi KOLEOS dizajniran je i konstruisan kako bi privukao kupce iz celog sveta i dao novi zamah Renault-ovom međunarodnom rastu, između ostalog i u Kini, gde je Renault početkom ove godine otvorio fabriku u Wuhanu.

Predsednik i glavni direktor Renault-a, Carlos Ghosn predstaviće novi KOLEOS na Pekinškom salonu automobila 25. aprila 2016.

Novi Renault KOLEOS predstavlja spoj terenskih sposobnosti i udobnosti SUV-a s dinamičnim francuskim dizajnom novi KOLEOS krase brojni robusni elementi SUV-a u kombinaciji s uglađenošću i opremom karakterističnom za velike limuzine.

Novi KOLEOS ima snažan stav kojim se razlikuje od konkurentskih SUV-ova iz D-segmenta iuglađenu udobnu unutrašnjost koja putnicima nudi rekordnu količinu prostora. Novi KOLEOS takođe spaja terenske sposobnosti s udobnim vešanjem i dinamičnim i stabilnim voznim osobinama.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)