Datum:

31.12.2015. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6383 pregleda

General Motors u ponudi ima mnoštvo različitih krosovera, a izgleda da možemo očekivati još nekoliko dodataka već bogatoj ponudi.

Chevrolet bi mogao da ponudi novi krosover koji će biti pozicioniran između Equinox i Traverse modela, prema insajderu iz ove kompanije. Tu i nema mnogo mesta za novi model, ali naredna generacija Eqinoxa biće skromnija i samim tim drugačije pozicionirana, dok će naredni Traverse biti bolje opremljen i skuplji. To će kreirati prostor za novi model.

Još uvek nema nikakvih informacija o pomenutom vozilu, a mogu se čuti informacije da će on biti zasnovan na istoj platformi koja se nalazi u osnovi Cadillac XT5, kao i u narednoj generaciji Buick Enclave, Chevrolet Traverse i GMC Acadia modela. Novo vozilo će verovatno imati i treći red sedišta, pa će njegovi rivali biti Honda Pilot i Toyota Highlander.

Cadillac je takođe odobrio proizvodnju novog krosovera. Reč je o osnovnom modelu čiji tržišni rivali će biti Mercedes GLA i Infiniti QX30. Njemu će se nešto kasnije pridružiti još dva krosovera, a reč je o rivalu Mercedesovom GLC-u, kao i o luksuznijoj verziji koja će biti pozicionirana između XT5 i Escalade modela.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)