Datum:

28.09.2016. 19:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Od momenta kada je u blizini Nirburgringu osvanuo testni primerak BMW M za sada neimenovanog modela, postalo je jasno da će se za njim uskoro na istom mestu pojaviti i nova Toyota Supra.

Sada se upravo to dešava, s klimavom pretpostavkom da je u pitanju verzija BMW Z5 modela sa čvrstim krovom. Ipak, njegov zadnji kamuflirani deo previše podseća na FT-1 koncept iz 2014, što prilično obara Z5 Coupe teoriju.

Jedna stvar je sigurna, a to je da vozač Supre nije želeo da ljudi sa kamerama priđu blizu kako bi mogli otkriti kakav je pogon ovog automobila. Imajući u vidu informacije o njemu od ranije, može se zaključiti da Toyota radi na razvoju hibridnog pogona sa turbo V6 motorom i kombinovanom snagom od 400 konja za najsnažniju verziju Supre. Turbopunjene četvorocilindarske jedinice će, kako se pretpostavlja, pokretati nešto priuštivije verzije ovog modela.

BMW će najpre predstaviti svoj novi Z5 sredinom 2017, a tek za oko godinu dana će i Toyota učiniti isto sa svojim novim sportskim automobilom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)