Datum:

08.08.2016. 19:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nakon što je poslužila kao osnova za CLA i GLA modele, treća generacija A-Klase odlazi u zasluženu penziju, a njen naslednik već je uočen tokom testiranja.

Ovo vozilo ostaće isti kompaktni hečbek kakav poznajemo, a njegovi rivali biće BMW-ova Serija 1 i Audijev A3. Kada je reč o dizajnu, teško je zaključiti u kojoj meri će biti izmenjen, zato što kamuflirani prototip ima panele aktuelnog modela, sa plastičnim oblogama.

Tehnička poboljšanja, osim mogućeg uvođenja novih motora, mogla bi da uključuju i novu modularnu platformu, a od ranije je poznato da će zadržati svoj pogon na prednjoj osovini i da će se naći u osnovi narednih CLA, GLA i modela B-Klase. Obzirom na to da će izgubiti na težini, mogu se očekivati poboljšano upravljanje, manja potrošnja i emisija CO2.

Za razliku od aktuelnog modela, koji dolazi isključivo u formi hečbeka sa petoro vrata, zamena bi mogla imati više oblika karoserije, uključujući Shooting Brake verziju sa dvoje vrata i rivala BMW-ovom sedanu iz Serije 1.

Mercedes-Benz A-Klase ne nalazi se u Daimlerovim planovima koji pokrivaju 2017. godinu, što znači da će se na tržištu najverovanije naći 2018. kao model za 2019. godinu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)