Datum:

03.08.2017. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Bentley se polako priprema na aktuelni Continental GT pošalje u penziju, pa zato nije iznenađujuće što se pojavljuje sve veći broj prototipova njegovog naslednika.

Tako je ovoga testna verzija sa minimalnom kamuflažom oučena tokom Nirburgringa, a slike prikazuju da nema značajne razlike između ovog i dosadašnjih modela. 

Iako spoljašnjost neće biti drastičnije izmenjena, kabina hoće. Ona dobija novu komandnu tablu, digitalne instrument klastere, kvalitetnije materijale, nova sedišta i najnovije tehnologije, od kojih su neke iz Porschea.

Novi Continental GT će biti zasnovan na MSB platformi, koju će deliti sa najnovijom Panamerom, a veruje se da će, zahvaljujući njoj, imati za oko 150 kg manje u odnosu na svog prethodnika.

U formi sa najvišim specifikacijama ovo vozilo imaće W12 motor sa oko 600 KS. Njemu će se u nekom trenutku pridružiti 4.0-litarski twin-turbo V8 motor iz Panamere Turbo.

Priča se o 3.0-litarskom twin-turbo V6 motoru, kao o i hibridu, a sve će biti poznato na Salonu automobila u Frankfurtu, kada se očekuje debi novog Continentala GT.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)