Datum:

26.07.2017. 10:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Jeep Wrangler doživljava svoje zvezdane trenutke. Nakon nekoliko decenija vrlo skromnog “osvežavanja” modela, njegov tradicionalni stil i dalje pleni. Ove godine se očekuje proizvodnja od čak 250.000 Wranglera, čime je ovaj model trostruko “tiražniji” od Fiata 500L a na gotovo istom nivou broja proizvedenih Pandi.

Da se održi tradicija, u najavi je novi Wrangler od kojeg takođe ne treba očekivati revoluciju dizajna.

Nove fotografije daju bolji uvid u to kako će izgledati sledeća generacija Jeep Wrangler. U jednom trenutku je izgleda kamuflaža spala, pa možemo videti oblik zadnjeg svetla na jednom od najočekivanijih terenaca.

Nove slike pružaju bolji uvid u to kako će izgledati zadnji deo automobila. Naime, svetla su četvrtastog oblika, a na zadnjem staklu se izlgleda nalazi ručica pri vrhu, pa će se verovatno moći otvarati. Na ranijim fotografijama se videla instrument tabla u boji i metalik ivicama. Infotejment sistem je postavljen na sredini table, a dostupno je i grejanje za sedišta i volan.


Po nekim glasinama, novi Wrangler će biti predstavljen na sajmu automobila u Los Anđelesu 1. decembra ove godine, a proizvodnja kreće od novembra. Imaće V6 motor zapremine 3,6 litara kao i četvorocilindrični motor sa turbo punjačima zapremine dva litara. Verzija sa četiri cilindara će se prodavati samo u kombinaciji sa automatskim menjačem, dok će kupci šestocilindrične verzije moći da biraju između ručnog ili automatskog menjača. Dizel motor će biti predstavljen tokom 2019. godine.

Izvor: Automedia/Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)