Datum:

15.06.2011. 22:48

Autor:

Ina Poljak

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7856 pregleda

Nije baš skupocen poput Mercedes-Benza CLS, niti ima pompezno ime kao Porshe Panamera. Reč je o Passatu CC – jedinom kupeu sa četvoro vrata kog može odabrati razuman i štedljiv vozač.

Regularni Passat je dobio svoj veliki fejslift, što je rezultovalo izgledom koji podseća na Audijev, obzirom na linije pod pravim uglovima. Nema baš ništa pogrešno u izgledu CC-a, mada bi bilo baš dobro da je u pitanju vruća verzija sa 300 konja, poput Insignie. Ali, Volkswagen zna najbolje, pa je njihova odluka o menjanju njegovog imidža očigledno konačna.

Model za 2012. godinu nedavno je uočen tokom testiranja u raznim evropskim predelima, tako da se jasno može videti da je on pravo čedo nemačkog dizajna. Mnogi su kritikovali izgled Passata, najčešće njegovu konvencionalnost i neupadljivost, tako da je CC ustvari odgovor na ove primedbe.

Ovi klamuflažni testeri koje možete videti u donjoj galeriji pokazuju prednju masku, sličnu onoj kakvu imaju novi Passat i Jetta, tako da je verovatno da identične linije prate i stražnji deo. Možemo očeivati i blago izmenjenu zadnju masku koja prati promene spreda, a novi izbog guma će verovatno biti u ponudi sa modelom za 2013. godinu.

Iz onoga što se takođe vidi na slikama, može se pretpostaviti da VW vozači testiraju čvrstoću šasije, kao i obrtni momenat motora novog modela, negde u alpskim predelima. Po svemu sudeći, automobil je skoro spreman za premijeru koja je zakazana za frankfurtski salon automobila u septembru.

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)