Datum:

17.02.2012. 16:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5800 pregleda

Volkswagen Grupa nedavno je predstavila MQB platofrmu koja će biti u osnovi sedme generacije Golfa, a koga ćemo upoznati još ove godine. Novi Golf će porasti u dužinu i širinu, ali će njegov profil biti nizak, a zadnji deo takođe spušten, kako bi se dobio što dinamičniji izgled.

Špijunski fotografi ”Autoevolution”-a uhvatili su prototip tokom testiranja u Skandinaviji i, kao što i sami možete videti, VW se drži svog starog dobrog dizajna. Ipak, nova platforma će obezbediti da ovaj automobil bude lakši za 50 kg. Kao i sadašnja generacija, imaćemo hečbek verzije sa troje i petoro vrata, karavan i Plus verziju sa visokim krovom.

Ispod haube će se najverovatnije naći turbopunjene jedinice sa direktnim ubrizgavanjem (TSI), kao i dizel (TDI) verzija. Motori će obezbeđivati snagu od preko 300 KS. 

VW će naknadno predstaviti i plug-in hibridnu verziju koju će činiti benzinska jedinica i električni motor sa rangom samostalnog kretanja od 50 km. I dok sadašnji Golf ima pogon na prednjoj osovini, sa izuzetkom za Golf R koji ima integralni pogon, VII će takođe imati pogon na sva četiri točka za motore srednjeg ranga.

Volkswagen planira da poboljša svoja vozila u narednom periodu, a Golf je taj koji će ovoga puta dobiti karakteristike koje su inače rezervisane za superiornije segmente, kao što je adaptivna kontrola kretanja.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)