Datum:

01.03.2017. 13:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Proizvodnja aktuelnog Suzuki Vitara modela počela je pre dve godine, a ovaj proizvođač već je počeo da testira unapređenu verziju, koja se po prvi put našla pred objektivima špijunskih fotografa.

Teško je reći kada možemo očekivati osveženu Vitaru, a to bi se moglo desiti u narednih godinu dana. Za sada, moguće je primetiti mnoštvo elemenata koji će je razlikovati od aktuelnog modela, posebno kada je reč o izgledu.

Prisustvo crne i bele kamuflaže na prednjem delu automobila sugeriše da je Mitsubishi odlučio da mu promeni branik, vazdušne otvore i prednju rešetku. Iako se na prvi pogled čini da zadnji deo nije menjan, osvežena verzija verovatno će imati novi branik i drugačija zadnja svetla.

I pored svih ovih izmena, najveće se očekuju u domenu sigurnosti. Ovaj testni primerak opremljen je dodatnim senzorima na prednjem braniku, što znači da bi mogao imati unapređen sistem upozorenja na mogućnost sudara.

Opcije motora najverovatnije će ostati neizmenjene, što znači da će imati 1.6-litarski benzinac i dizelaš, oba sa po 118 KS.

Foto: CarPix for CarScoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)