Datum:

01.11.2013. 19:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 11144 pregleda

Kompletno nov Smart ForTwo uhvaćen je od strane špijunskih fotografa Worldcarfansa. Treća generacija ovog modela najverovatnije će biti 2.69 metara duga i za 10 cm šira u odnosu na aktuelni model. Unutra se nalazi mnoštvo boja, touchscreen displej, veliki brzinomer, više prostora i specijalni sistem za kontrolu temperature.

Mogu se čuti indicije da Smart planira da oživi ForFour koji će dolaziti sa četvoro vrata i sa proširenim međuosovinskim rastojanjem kako bi se povećao prostor na zadnjem sedištu. Navodno će biti 3.5 metra dug, a njegova vrata moći će da se otvaraju pod uglom od skoro 90 stepeni, kako bi ulaz i izlaz iz automobila bio olakšan.

ForTwo za 2014. modelsku godinu sa pogonom na zadnjoj osovini izgledom je inspirisan ForVision konceptom, a platformu će deliti sa Renault Twingom sa dvoje vrata. ForTwo će u ponudi imati mnoštvo ekonomičnih trocilindarskih motora i menjač sa dvostrukim kvačilom, dok će električna verzija imati snagu od 87 konja.

Novi Smart ForTwo i Renault Twingo verovatno će stići u predstavništva krajem iduće godine, nakon premijere na Salonu automobila u Parizu 2014.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)