Datum:

28.08.2014. 19:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4293 pregleda

Prve špijunske slike Škodine treće generacija Fabia Combija pojavile su se na internetu.

Nakon hečbeka treće generacije čije su preliminarne slike već objavljene, došlo je vreme i za prve špijunske fotke praktičnije karavan verzije. Dizajn je u potpunosti preuzet od hečbeka, a zadnji deo je očigledno značajno proširen kako bi se povećao prtljažni prostor. Aktuelna Škoda Fabia Combi ima kapacitet prtljažnika od 1.485 litara, a sa spuštanjem zadnjih sedišta, očekuje se da će treća generacija imati i do 1.500 litara prtljažnog kapaciteta.

Priča se da će ovaj automobil delimično biti zasnovan na MQB platfomi Volkswagen grupe, sa već poznatom kabinom opremljenom sa i do sedamnaest Simply Clever opcija. Jedno od značajnijih unapređenja jeste usvajanje MirrorLink tehnologije koja pruža mogućnost kontrole smartfon aplikacija putem tačskin ekrana koji je dostupan u okviru bolje opremljenih modela.

Škoda verovatno neće čekati dugo da predstavi Fabia Combi, što znači da je njegova premijera blizu, odnosno da će se najverovatnije odigrati na Salonu automobila u Parizu oktobra ove godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)