Datum:

03.08.2016. 13:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Potvrđeno je da iz Seata stiže subkompaktni krosover, a ove špijunske fotke su prva prilika da se vidi proizvodna verzija u razvojnoj fazi. Očigledno je da njegov dizajn žele da sakriju, pa se zbog toga testira noću i sa mnogo kamuflaže.

Zato je teško uočiti njegove obrise, a pomalo je iznenađujuća njegova niska pozicija. Ukoliko se na njegovom vešanju ne poradi, moći će da bude sposoban samo za manje off-road avanture, što je zapravo i slučaj sa većinom vozila iz ovog segmenta.

Ovaj krosover zasnovan je na Ibizi, a biće pozicioniran ispod Atece. Očekuje se da će i njegov dizajn biti inspirisan Ibiza modelom, koji će verovatno biti predstavljen na Salonu automobila u Ženevi iduće godine. Ovaj CUV mogao bi doći nekoliko meseci kasnije, moguće na Salonu automobila u Frankfurtu.

Seatov kompaktni krosover koristi skraćenu verziju MQB platforme Volkswagen grupe. Pogon na prednjoj osovini će biti standard, a postoji mogućnost da će modeli sa snažnijim motorima imati mogućnost pogona na sva četiri točka.

2

3

Foto: Motor1

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)