Datum:

20.09.2012. 13:48

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6197 pregleda

Renault Captur koncept premijerno je predstavljen na Salonu automobila u Ženevi 2011. godine, a sada će se konačno naći u proizvodnji. Priča se o tome da će proizvodna verzija Captura biti zasnovana na Nissan Juke automobilu.

Prototip Captura nedavno je uhvaćen od strane špijunskih fotografa “Autoevolution”-a tokom testiranja na putevima Evrope, a njihov prvi utisak je da više deluje kao podignutija verzija Clia VI. Platforma je iste veličine i oblika, a trendu transformisanja superminija u CUV pridružio se i francuski rival Peugeot, koji radi na 2008 modelu zasnovanom na 208.

Ipak, ostaje opravdano pitanje kako će ovaj automobil biti primljen od strane publike, odnosno kupaca. Vrtoglav uspeh Juke-a leži u njegovom jedinstvenom izražajnom stilu, kao što je to slučaj i sa MINI-jem. Ali, automobil na slikama više podseća na praktivčni kompaktni MPV. Captur koncept predstavljao je pravo remek-delo dizajna, sa troje vrata i velikim razmakom između prednjeg i zadnjeg dela, što mu je vizuelno povećavalo snagu, a opravdano se postavlja pitanje koliko će to biti slučaj i sa proizvodnom verzijom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)