Datum:

01.02.2018. 13:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Porsche nastavlja rad na svom Mission E modelu, pošto je njegov prototip uočen tokom testiranja pored naredne generacije 911.

Proizvodni model, kog smo najpre videli u formi Mission E koncepta, ima poznati dizajn ali sa prednjom rešetkom manje agresivnog izgleda i konvencionalnim farovima. Zadnji deo ostao je relativno veran konceptu. Uprkos tome imaće tradicionalne kvake i povećan klirens, kao i manje aerodinamično krilo. 

Mission E će biti prostran, uprkos tome što je značajno manji od Panamere. Projektni direktor dr Stefan Vekbah opisao ga je kao „proizvodnu veziju sedana iz C segmenta sa prostranošću D segmenta.”

Ovo vozilo će, prema nekim izveštajima, imati dva električna motora, sa tri različita nivoa snage: osnovni sa oko 402, srednju varijantu sa oko 536 i najvišu sa oko 670 konjskih snaga.

Svi modeli će imati pogon na sva četiri točka, ali bi se mogao uvesti i pogon na zadnjoj osovini. Porsche targetira autonomiju od 482 kilometra i radi na sistemu brzog punjenja koji će omogućavati da se napuni do 80 odsto za 20 i manje minuta.

Foto: CarPix/CarScoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)