Datum:

13.02.2013. 19:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5091 pregleda

Predstavljen 2009. godine na Salonu automobila u Frankfurtu, Hyundaijev kompaktni SUV postao je veliki hit, uglavnom zahvaljujući svom neobičnom, “fluidnom” dizajnu.

Ipak, prošlo je vreme koje se u automobilskom svetu smatra prilično dugim, pa je tako sada ova kompanija odlučila da osveži svoje populrano vozilo, što će mu obezbediti da i dalje ostane u rangu svojih rivala, konkretno – u rangu Kia Sportage modela.

Ova dva rivala zapravo su zasnovana na istoj platformi, samo što je Hyundai agresivniji. Sada su se pojavile špijunske fotke osveženog automobila, snimljene tokom njegovog testiranja u Nemačkoj, u blizini Hyundaijevog evropskog predstavništva.

Zbog prilično mnogo kamuflaže, prilično je teško videti koje promene su ga zadesile, ali očekuje se da će biti nalik na i30, sa izraženijim konturama i LED detaljima. Unutra takođe verovatno nema nekih većih iznenađenja, iako vozilo sa slike može predstavljati prototip u početnoj razvojnoj fazi.

Što se tiče motornog ranga, evropski model najverovatnije će pokretati 1.6-litarski turbo GDI, dok bi američki Tucson model imao poboljšani 2.0-litarske GDI i 2.4-litarske motore sa više snage i smanjenom potrošnjom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)