Datum:

16.04.2013. 22:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara 6815 pregleda

Opel Antara u prodaju je puštena 2006. godine. Stoga, u stalno inovativnoj i brzorastućoj tržišnoj utakmici, ovaj automobil smatra se prastarim. To je očigledno na umu imao i ovaj brend. Ali ne samo on – na putu su novi Chevrolet i Holden Captiva. Razlog tome leži u značaju koji krosoveri imaju za sve General Motors brendove, a samim tim oni imaju i prioritet u novom investicionom planu ovog giganta.

Ovaj automobil uočen je od strane špijunskih fotografa sa “Autoevolution”-a, a prvi i najjači utisak jeste da je on trenutno u ranoj razvojnoj fazi. Samim tim, ne izgleda preterano atraktivno, što svakako nije lako kada je zapravo zakamufliran Chevrolet Orlandovom karoserijom. Ono što ga razlikuje od Orlanda jeste 4×4 pogon, kakav nije dostupan u ovom “minvan” vozilu.

Već duže vreme se priča da će novi Opel Antara i Chevrolet Captiva biti zasnovani na novoj D2XX modularnoj platformi General Motorsa koja se već nalazi u Chevrolet Cruze prototipima za 2015. godinu.

Automobil sa slike u prodaji će se naći najverovatnije tek za 2 godine, ali ćemo do tada sasvim sigurno o njemu imati više detalja.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)