Datum:

20.06.2017. 19:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mercedes trenutno radi na finalnim pripremama redizajnirane A-Klase koja će možda biti predstavljena na Salonu automobila u Frankfurtu, a špijunski fotografi su pronašli ovaj automobil tokom testiranja na Nirburgringu. 

Spolja lako prepoznatljiv, ovaj hečbek ima unapređen dizajn sa užim farovima, bočnim retrovizorima ugrađenim u vrata, a zadnja vratasu duža, što najverovatnije ukazuje na više prostora u kabini.

Unutrašnjost još uvek deluje pomalo konfuzno, što nije iznenađujuće s obzirom da je u pitanju prototip, ali vidljivi su njegovi upravljač sa debelim okvirom, digitalna komandna tabla i okrugli vazdušni otvori, što sve podseća na unutrašnjost modela E i S Klase. U kabini se nalazi i poznata ručica menjača, dugme za startovanje motora i informaciono-zabavni sistem sa relativno malim displejem.

A-Klasa će postati prvi model u širokoj liniji kompaktnih automobila ovog proizvođača, a zasnovana je na unapređenoj MFA2 platformi, koja je veća i lakša u odnosu na aktuelnu arhitekturu.

Opcije motora podrazumevaju opseg od trocilindraša za osnovne modele pa sve do turbopunjenih 2.0-litarskih četvorocilindraša. Možemo očekivati da će A40 AMG verzija imati oko 340 KS, a novi A45 AMG više od 402 KS.

Foto: Carscoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)