Datum:

29.06.2016. 13:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Peta generacija CR-V modela biće veća i, čini se, luksuznija. To se može zaključiti na osnovu najnovijih špijunskih fotki ovog automobila, koji ispod kamuflaže skriva dužu karoseriju, što nije iznenađujuće pošto su se već mogle čuti vesti o tome da će njegova veličina biti povećana.

Prednja maska će izgleda imati unapređen dizajn i nove farove nalik na Acurine, ali je sasvim sigurno da će mnoštvo detalja dizajna biti pozajmljeno od najnovijeg Civica.

Kada je reč o unutrašnjosti, povećanje međuosovinskog rastojanja dovešće do proširenja kabine, a Honda je obećala i da će biti kvalitetnije opremljen. Petoro sediša u ponudi će biti kao standard, a u igri je i sedmosed koji će ga po još jednoj bitnoj karakteristici odvojiti od HR-V modela.

Očekuje se da će CR-V pokretati Hondin novi 1.5-litarski motor sa 174 KS i 219 Nm obrtnog momenta koji se do puta šalju pomoću menjača sa kontinuirano varijabilnim prenosom. Nejasno je da li će ovaj krosover biti u ponudi i sa šestostepenim ručnim menjačem, kao što je to slučaj sa Civicom za narednu modelsku godinu. Prednji pogon biće standard, ali će ovo vozilo za 2018. imati i mogućnost odabira pogona na sva četiri točka.

Nova generacija Honda CR-V modela biće predstavljena na nekom od većih salona automobila u toku naredne godine, dok će se u prodaji naći 2018.

01

02

03

04

Foto: Motor1

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)