Datum:

22.02.2019. 15:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Špijunski fotografi uslikali su Nissan Juke druge generacije. Viđen je u javnosti, sa mnogo kamuflaže, uprkos čemu je momentalno prepoznatljiv, po farovima, skrivenim kvakama i blatobranima.

On ima gotovo identične proporcije kao aktuelni model, što dovodi do pitanja da li je reč o novom ili unapređenom starom modelu. Najveća razlika uočava se pozadi, kod zadnjih svetala, koja su zamenjena horizontalnim svetlosnim jedinicama, nalik na one koje ima Nissan Qashqai.

Druga generacija Juke modela biće zasnovana na novoj platformi. Najverovatnije je reč o CMF-B arhitekturi koja se nalazi u osnovi novog Renault Clio modela i podržava elektrifikaciju. Osim hibridne, pogonske opcije obuhvataju 1.0-litarski trocilindarski i 1.6-litarski četvorocilindarski turbopunjeni benzinski motor, kao i 1.5-litarski turbo dizel.

Zahvaljujući novoj platformi, novi Juke će imati nešto duže međuosovinsko rastojanje. On stiže u toku ove godine, kao model za 2020. godinu, a u formi koncepta trebalo bi da bude predstavljen idućeg meseca u Ženevi.

Foto: Carscoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)