Datum:

07.08.2016. 20:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Upadljivi dizajn Mitsubishijevog XR-PHEV II koncepta uskoro će se naći na putevima, ako je verovati novim špijunskim fotkama. Ovo vozilo debitovalo je na Salonu autmobila u Ženevi marta ove godine, kada je pokazalo kako će izgledati budući krosover srednje veličine ove kompanije.

Iako je kamufliran, moguće je videti u kojoj meri je nalik na koncept. Napred se nalazi rešetka u obliku slova X, farovi su mu uvećani, a sveukupan dizajn (odnosno onaj njegov deo koji je moguće videti) je atraktivan. Ova verzija manje je ekstremnog izgleda od one koja je predstavljena u Ženevi, ali njegova žestina i oštar zadnji deo sasvim su mogući i na proizvodnoj verziji. Novi CUV trebalo bi da se u prodaji nađe 2018. godine.

Još uvek nije poznato kako će se zvati proizvodna verzija, ali jeste to da će biti pozicionirana između kompaktnog Outlander Sporta i Outlandera sa tri reda sedišta u Mitsubishijevoj liniji. Kao i kod koncepta, i kod proizvodne forme možemo očekivati hibridni pogon. Njegovi rivali, sa kojima deli nešto zajedničkih karakteristika, su Ford Escape i Kia Sportage.

1

2

3

4

5

Foto: Motor1

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)