Datum:

12.06.2018. 15:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mitsubishi radi na razvoju novog Delica modela već neko vreme, a prošle godine smo ga videli u formi Xpander i Delica koncepata. Sada su se pojavile slike prototipa koje su napravili uvek pripravni špijunski fotografi.

Uprkos tome što kamuflaža prekriva protitip, očigledno je da će prozivodna Delica izgledati prilično slično prošlogodišnjim konceptima. On je zapravo kombinacija uglastog Delicijinog dizajna, sa oštrijim prednjim delom Xpandera.

Mitsubishi je, u nameri da poveća prostor unutar automobila, dizajnirao nešto duži krov, koji je iste visine sve do zadnjeg prozora. Tako će nova Delica moći da ugosti sedmoro ljudi i da zaista deluje prostrano, zahvaljujući velikim prozorima. Između A nosača i retrovizora se čak nalaze mali bočni prozori. U poređenju sa prednjim, zadnji deo je u odnosu na koncept mirniji, sa manjim svetlima.

Delica će platformu najverovatnije deliti sa Mitsubishi Outlanderom. Japanski proizvođač mogao bi mu ugraditi Super All Wheel Control sistem, kao standardni deo opreme na svim novim modelima. Još uvek nije potvrđeno, ali smatra se da će ga pokretati 2.2-litarski turbopunjeni dizel motor sa oko 170 konja.

Nova generacija Mitsubishi Delica modela debitovaće u drugoj polovini ove godine.

Foto: CarPix & S. Baldauf / SB-Medien za Carscoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)