Datum:

26.09.2012. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 5219 pregleda

Najveći kabriolet Mercedesa koji je trenutno na tržištu je E550. Ipak, još veće vozilo bez krova istog proizvođača san je mnogih ljudi koji sebi mogu da priušte ostvarenje ovakvih želja. Sada Mercedes i zvanično radi na tome.

Upravo takav jedan automobil snimljen je od strane špijunskih fotografa “Autoevolution”-a. Mercedes očigledno namerava da popuni prazninu nastalu usled likvidacije Maybach-a i da istovremeno “stane na crtu” Rolls-Royce i Bentley brendovima kroz laniranje sportskog i cenovno dostupnijeg vozila na tržište.

Na slikama ispod imate priliku da vidite kabriolet S-Klase, model inspirisan dizajnom Ocean Drive koncepta iz 2007. godine sa četiri sedišta. Plastična kamuflaža najverovatnije skriva sasvim sigurno jedan od najvećih uvlačivih tekstilnih krovova na tržištu.

Novi automobil biće opremljen najnovijom tehnologijom koja je u posedu Mercedesa, a u koju spada i Airscarf tehnologija za grejanje vrata (ne vrata kroz koji se ulazi i izlazi iz automobila, nego vrata kao dela tela koji spaja glavu sa trupom!). Očekuje se da će Mercedes u svoje novo vozilo instalirati najnovije sisteme za bezbednost, uz mnogobrojna druga poboljšanja.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)