Datum:

26.08.2017. 20:07

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mercedes sprovodi finalne pripreme za lansiranje svog CLS modela, a najnovije špijunske fotke prikazuju ovo vozilo gotovo bez kamuflaže.

Prototip na slikama samo je delimično prekriven crnom folijom, koja skriva detalje na prednjem braniku i otkriva veoma atraktivan i elegantan oblik ovog kupea sa četvoro vrata.

Nova generacija CLS-a zasnovana je na istoj platformi kao E-Klasa, iako je nešto duža i šira od nje, što i jeste način da se od razlikuje od modela E-Klase.

Rang motora će deliti sa pomenutom E-Klasom, uključujući plug-in hibridni pogon, pa ni ovde nema iznenađenja. Neće biti Shooting Brake verzije pošto se prethodna loše prodavala. Unutrašnjost će u suštini slediti Mercedesove prepoznatljive linije i stil koji se mogu naći u većini proizvođača ovog brenda, uključujući dva digitalna displeja i oble linije instrument table.

 

S obzirom na to da je na ovim fotkama CLS gotovo u potpunosti bez kamuflaže, ne bi bilo previše iznenađujuće kad bi bio predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu za nekoliko nedelja.

Foto: CarPix/CarScoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)