Datum:

31.03.2017. 19:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Jaguar Land Rover nedavno je u saveznoj državi Kolorado izveo čitavu flotu svojih prototipa, a među njima su se našli i Jaguar F-Pace SVR i unapređeni Range Rover Sport SVR.

F-Pace SCR je odenut u crno-belu kamuflažu i, kao i drugi prototipi, opremljen je agresivnim prednjim branikom za koji se čini da sakriva velike vazdušne otvore. Set crnih točkova i paoci u obliku slova Y takođe razlikuju prototip od pravog F-Pace modela.

U svojoj standardnoj formi, F-Pace je jedan od najdinamičnijih SUV-ova, sa jednostavnim upravljanjem, ali sa SVR varijantom, stvari se premeštaju na kompletno novi nivo.

Snagu će mu najverovatnije obezbeđivati 5.0-litarski superpunjeni V8 motor sa 500 do 575 konjskih snaga, što je više nego što imaju i Porsche Macan Turbo i Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Što se tiče unapređenog Range Rover Sport SVR modela, on se na tržištu očekuje 2018. godine, a čini se da je dobio osvežene farove i modifikovane prednje vazdušne otvore. Aktuelni model ima 5.0-litarski V8 motor sa 500 KS, a očekuje se da će ova verzija imati do 575 KS.

Foto: Brett Borgard/Carscoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)