Datum:

22.08.2011. 16:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6808 pregleda

Range Rover predstavlja samu krunu ovog brenda, obzirom da deli tehnologiju i karoseriju sa drugim modelima kao što su Sport, LR4 (Discovery) i LR2 (Freelander). Špijunski fotograf ”Autoevolution”-a uslikao je inžinjere koji testiraju novi Range Rover, tako da sada imamo prilike videti kako izgleda ovo vozilo kojje će se u prodaji naći naredne godine kao model za 2013. modelsku godinu. Dosta delova koji se tiču njegove strukture pozajmljeni su od Jaguara XJ, ali su prethodno pretpeli značajne modifikacije.

Težina novog Range Rovera znatno je smanjena, zahvaljujući upotrebi laganih materijala u izradi karoserije i panela. Konkretno, on je lakši za neverovatnih 450 kg od svog prethodnika, tako da sada teži oko 2.200 kg.

Uprkos neobičnoj i dobro pokrivenoj kamuflaži, novi off-roader sa kodnom oznakom L405 uhvaćen je u finalnim fazama razvoja. Sa slika se vidi da mu je krov neznatno spušten radi što aerodinamičnijeg oblika, dok je zadnji deo duži.

Unutrašnjost je takođe poboljšana, tako da kupci mogu očekivati veću udobnost u kabini.

Pogoni su takođe modifikovani, tako da definitivno pripadaju novoj generaciji. Postoji izbor između uobičajenog V8 benzinca, kao i dva turbodizela. Očekuje se da će novi Range Rover imati snagu između 260 i 510 konja.

Ranije smo već pisali o ovom automobilu, a njegove dosadašnje špijunske slike možete videti ovde i ovde.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)