Datum:

04.01.2017. 19:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mali SUV iz Hyundaija koji će biti rival Nissan Juke modelu uočen je u potpunosti kamufliran, ali sa lepim pogledom u njegovu unutrašnjost.

Iako je instrument tabla jednim delom prekrivena mrežastom tkaninom, moguće je videti kako izgleda tačskrin displej ovog automobila, kao i centralno pozicionirani vazdušni otvori i dugmad za kontrolu klime.

Osim toga, uočljivo je da kontrole na instrument tabli imaju analogan dizajn, sa – kako se čini – pravougaonim displejem na centralnom delu putnog kompjutera.

Kada je reč o spoljašnjosti, priča se o tome da je ovaj model inspirisan Intrado konceptom koji je Hyundai predstavio 2014. godine na Salonu automobila u Ženevi. Svrha ovog koncepta bila je prikazivanje nove dizajnerske filozofije ovog proizvođača, pod nazivom “Fluidic Sculpture”. Ipak, na špijunskim fotkama moguće je uočiti da ovo vozilo ipak ima mnoštvo crta koje deli sa aktuelnim i30 i Tucson modelima, uprkos farovima nalik na one koji imaju Jeep Cherokee i Citroen C4 Picasso.

Ovaj SUV će najverovatnije biti zasnovan na platformi i20, koristeći kombinaciju delova i20 i i30. Priča se i o tome da će nekoliko pogonskih jedinica deliti sa novim i30 modelom.

Mali SUV iz Hyundaija jš uvek nema ime, a njegovi rivali biće Nissan Juke, Renault Captur i Opel Mocca X. Njegova premijera trebalo bi da se održi tokom ove godine.


Foto: CarPix for CarScoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)