Datum:

03.11.2012. 20:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5231 pregleda

Kada je Honda premijerno predstavila svoj Civic model za 2012. godinu na Salonu automobila u Njujorku, svet nije bio posebno impresioniran. Izgled ovog najprodavanijeg auomobila ostao je maltene neizmenjen, do mere do koje je bilo teško poverovati da je u pitanju nova generacija, a ne samo osvežavanje stare.

Ali, sa pojavom ozbiljnih konkurentskih modela kao što su Hyundai Elantra, Chevrolet Cruze, Ford Focus i Mazda 3, Hondi je postalo jasno da nešto zaista mora da se promeni. I sada, samo godinu dana nakon inicijalne proizvodnje nove generacije, Honda je ponovo osvežila Civic i pred vama su prve špijunske slike ovog vozila.

Napred se uočava maska inspirisana Accord i CR-V modelima, dok su farovi u Acura TL stilu, u kombinaciji sa novim branikom. Pozadi su u potpunosti izmenjena zadnja svetla, a zadnji branik i poklopac prtljažnika dobili su značajna poboljšanja. Tu su i “pačji rep” spojler i uvećani branik, a naslućuju se i promene unutrašnjosti koje se ne vide na priloženim slikama, ali se očekuju blage izmene unutrašnjosti sa materijalima višeg kvaliteta.

Honda Civic za aktuelnu modelsku godinu pokreće 1.8-litarska L4 pogonska jedinica sa 140 KS. Iako sasvim sigurno ne najbolji motor, ipak dovoljno pouzdan, brz i štedljiv; po ovom pitanju ne treba očekivati značajnije izmene.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)