Datum:

10.11.2011. 10:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6153 pregleda

Nakon što je ove godine opremljen potpuno novim motorima, Mustang će uskoro dobiti i vizuelno osveženje koje će ga pozicionirati u istu ravan sa Shelby GT500 modelom, koji je na samom vrhu svog ranga.

Špijunski fotografi iz ”KGP Photography” uhvatili su Mustang GT prototip prekriven tankim kamuflažnim najlonom koji jedva da išta značajno prekriva. Na prednjoj strani se uočava nedvosmislen uticaj GT500 modela, ali i na bedžu na kom se vidi novi logo, koji je sada sa centralne pozicije pomeren u stranu. Čak je i vazdušni otvor u obliku kakav ima aktuelni GT500.

Uočljivi su i redizajniranu farovi sa LED tehnologijom. Pozadi se takođe naslućuju nova zadnja svetla. Novo je i zadnje krilo, a ni branik očigledno nije pošteđen izvesnih izmena.

Ford sasvim sigurno namerava da novi Mustang GT obdari agresivnim izgledom GT500 modela, a priložene špijunske fotke tome govore u prilog. Da li će to biti dovoljno da prodaja dostigne brojke kao i Camaro? To ostaje da se vidi. Ipak, zanimljivije je pitanje šta je Ford naumio sa GT500 modelom, sad kad je Mustanga toliko približio njegovom izgledu.

Foto: Autoblog

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)