Datum:

03.08.2012. 13:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5246 pregleda

Špijunski fotografi još jednom su uočili novi Ford Mustang (2015) prototip, u nameri da izbliza vide (snime) novo nezavisno zadnje vešanje ovog automobila. Pored toga, uspeli su da naprave fotke i njegove unutrašnjosti. Dosta je teško razaznati šta je sve zaista vidljivo na novim špijunskim fotkama, obzirom da su drastične promene, pored unutrašnjosti, nevidljive iz ovih uglova.

Upravljač ovog autmobila opremljen je satelitskim kontrolama MyFord Touch sa dugmadima za audio kontrole, hands-free telefoniranje i tempomat. Kako bi se napravilo mesta za MyFord tačskrin, ovo testno vozilo pozajmilo je neke elemente instrument table od Ford Escape modela za 2013. godinu. Tu je i nova centralna konzola sa malim ekranom koji služi dodatnom informisanju, očigledno inspirisan Ford F-150 modelom za 2013. samo sa manje stilizovanim dugmadima.

Još uvek je teško pretpostaviti kako će izgledati finalni dizajn ovog automobila, obzirom da je ovde reč o testnom primerku. Ono što je Ford ranije izjavio za ovaj automobil to je da će on više biti ”svetski automobil” nego što je to slučaj sa aktuelnim modelom. Postoji određena mogućnost da će neki elementi njegovog dizajna biti u retro stilu, ali sa dosta napredne tehnologije unutar kabine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)