Datum:

27.10.2013. 20:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4196 pregleda

Da li BMW-ovi inžinjeri ikada spavaju? S obzirom na to da svakog meseca izbacuju po jedan nov automobil, odgovor bi lako mogao biti – verovatno ne.

Bavarci stoje iza izuma Sports Activit Coupe-a. Na taj račun primili su mnoštvo kritika, ali činjenica je da je X6 model bio veliki uspeh. Sada je na redu manja verzija. X4 će imati svetsku premijeru iduće godine, a sada je u fazi testiranja. Slike su napravljene baš tokom jedne testne sesije, na čuvenoj Nirburgring stazi.

Platforma u osnovi automobila biće ista kao i u X4 modelu, a njegov krov nalik je na krov kupea. Proporcije su drugačije nego kod X6, a razlog se krije u zahtevu kupaca za prostranijom kabinom.

X4 je do sada bilo moguće videti u brojnim prilikama, ali ovo je jedina u kojoj on nema kamuflažu na bočnim delovima. Po sredi je verovatno igra koju BMW igra sa svim radoznalcima, kako bi se interesovanje za ovaj automobil održalo, sve do samog vrhunca – njegove premijere ili makar “procurelih” slika kompletnog vozila. Na slikama je, čini se, osnovni model, s obzirom na to da pozadi ima samo jednu izduvnu cev.

Međutim, X4 prototip ima i karakteristike M Sport opcionog paketa opreme pozadi, a na prednjem delu se takođe uočavaju oštre ivice M dizajna, tako da ipak ne može biti reč o osnovnom modelu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)