Datum:

02.04.2018. 19:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Najnovija Opel Insignia još uvek je prilično sveža stvar na tržištu, predstavljena u decembru 2016, sa početkom prodaje prošlog proleća. Međutim, sada je jedan lojalni čitalac Carscoopsa naišao na intrigantan prototip, tokom testiranja na Autobanu u Nemačkoj, u blizini Frankfurta.

U ovom trenutku teško je pretpostaviti šta to Opel testira. Jedna mogućnost, koju je sugerisao tvorac slike, jeste da je reč o prototipu za unapređen model. Međutim, kad se uzme u obzir Insignijina starost, onda se ova opcija ne čini mnogo verovatnom.

Između ovog i aktuelnog Insignia modela, prema tvrdnjama tvorca fotografije, postoje brojne razlike, među kojima su pozicija logoa na prednjem delu, visina i oblik koji su na prvi pogled nalik Insignia B verziji, ali se, izbliza, ipak prilično razlikuju, kao i zadnja svetla.

PSA Grupa, koja je u vlasništvu Opela, možda koristi ovaj prototip kao testno vozilo za tehnologije koje će deliti mnogi brendovi i konglomerati pod kišobranom ovog konglomerata. Može se, najzad, raditi i o razvoju kompletno novog vozila, koji možda neće ni nositi Opelov logo. U svakom slučaju, vreme će pokazati!

Foto: Carscoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)