Datum:

04.03.2017. 20:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ovo je prvi susret špijunskih fotografa sa prototipom Chevrolet Camara, a General Motors čini se kao vrlo motivisan da ga sakrije od radoznalih očiju, odnosno objektiva.

Camaro prototip ima veoma neobičnu kamuflažu, u slojevima i sa nalepnicama na prednjim i zadnjim delovima karoserije, zbog čega je veoma teško razaznati njegov izgled.

S obzirom na to da se čini da GM želi da ga sačuva u javnosti, smatra se da su moguće dve teorije o ovom modelu. Najlogičnije objašnjenje je da je ovo novi Camaro Z/28, a priča se o tome da će njegova proizvodnja početi u drugoj polovini ove godine, uprkos nedavnom predstavljanju ZL1 1LE modela.

Druga teorija kaže da Chevrolet radi na unapređenji Camaro modela, za šta izvori iz GM-a kazuju da se neće desiti do sredine 2019. godine, što je tek za dve godine. To znači da su šanse da je ovaj plan promenjen minimalne.

Uvek postoji i ta mogućnost da ovaj proizvođač radi na novoj verziji Camara. Ford je već najavio da će ponuditi hibridni Mustang u budućnosti, a ovo može biti dokaz da Chevrolet nema nameru da zaostaje za trendovima.

Foto: CarPix/CarScoops

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)