Datum:

04.09.2011. 23:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

1 komentara 9433 pregleda

Oblik novog Colorado pikapa već je poznat, obzirom da je ranije predstavljen u formi koncepta, ali ovo je prvi put da je proizvodna verzija jednog od najvažnijih Chevroletovih vozila dospela na globalno tržište.

Slike koje u nastavku možete pogledati potiču sa sajta koji se zove ”Bbznet” i prepostavlja se da je sa Tajlanda, tako da se može pretpostaviti da Chevolet baš tamo testira svoj pikap i ne očekuje pritom da će ga neko opaziti, uslikati i postaviti na internet. Što se upravo i desilo.

Jedini delovi koji su pokriveni su emblemi napred i nazad. Ukoliko planirate da sakrijete ovakav automobil od radoznalnih očiju, ovaj način da se to postigne može proizvesti samo kontraefekat, odnosno privući još veću pažnju. Što se takođe upravo i desilo.

Već smo videli dve konceptne verzije Colorada, jednu u Bangkoku i drugu na Salonu automobila u Argentini, ali je ipak jasno da je ovde reč o proizvodnoj verziji sa regularnom rešetkom, farovima i svetlima za maglu.

Obzirom da je Colorado Rally Concept pokretao 2.8-litarski turbo dizel motor sa pogonom na sva četiri točka, može se prepostaviti da će upravo ovakva konfiguracija karakterisati proizvodni model koji će se na tržištu naći iduće godine.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)