Datum:

29.09.2011. 16:05

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5260 pregleda

Špijunski fotografi ’’AutoEvolution’’-a došli su u posed novih fotografija Chevrolet Colorado pikapa (2013), napravljenih u Siera Nevadi u Španiji. Neobično je to što ovaj model nije zaveden u spisak modela koje će Chevrolet uvoziti na evropsko tržište, ali treba imati na umu i to da neki uvoznici mogu dopremati modele nezavisno od pomenutog spiska.

Chevrolet je Colorado pikap premijerno predstavio na Internacionalnom salonu automobila u Buenos Ajresu, a evropska premijera odigrala se na nedavno završenom Salonu automobila u Frankfurtu.

Najveća razlika između konceptne verzije i ove koju možete videti na slikama je u karoseriji. Rally verzija (koncept) ima četvoro vrata, dok Extended Cab model ima samo dvoje vrata. Moguće je i postojanje Regular Cab-a bez drugog reda sedišta, ali GM nije o tome ništa govorio.

Chevrolet Colorado (2013) trenutno je na testiranju na Tajlandu, gde će biti i proizvođen. Rang motora koji će biti dostupan evropskom tržištu uključuje 2.5-litarske i 2.8-litarske dizel motore razvijene za pikap.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)