Datum:

21.07.2013. 18:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7924 pregleda

Prve špijunske fotografije najavljenog, unapređenog Chevrolet Camaro SS kabrioleta za 2014. modelsku godinu napravljene su tokom njegovog testiranja u blizini Chevroletovog središta u Milfordu u Mičigenu, SAD.

Poboljšani Chevrolet Camaro SS  (2014) debitovao je na Salonu automobila u Njujorku ranije ove godine, zajedno sa Chevrolet Camaro Z28 (2014) verzijom. Oba automobila imala su redizajnirane prednje i zadnje branike sa drugačijim farovima i novim zadnjim svetlima, a iste karakteristike biće prenete i u kabrio verziju. Pored toga, ona će imati agresivniju haubu.

Pored izmena u izgledu, Chevrolet Camaro SS kabriolet izgleda skoro identično aktuelnom modelu. Još uvek nije poznato koje dodatne opcije će imati, ali ono što se na prototipu vidi jeste set 20-inčnih točkova sa četvorostrukim izduvnim cevima kakve se mogu očekivati od bilo kog Camaro SS modela.

Uprkos tome što uopšte nije kamufliran, moglo bi se zaključiti da Chevrolet nema šta da krije, ali inžinjer iza upravljača nije bio baš srećan što je uslikan, kao što se vidi na slikama.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)