Datum:

23.12.2012. 23:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5358 pregleda

BMW kupe Serije 3 postaće Serija 4, kada se nađe u prodaji krajem iduće godine. U konceptnoj formi je predstavljen na Salonu automobila u Detroitu januara ove godine, a BMW sada već uveliko radi na proizvodnoj verziji kupea.

Kupe Serije 3 biće “prekršten” u Seriju 4 kada se nađe na putevima, a kako bi se dovoljno istakla promena, ova kompanija nastoji da izmeni i njihov izgled, tako što će Seriji 4 dati dodatnog sportskog duha.

Serija 4 zasnovana je na platformi Serije 3, ali sa širim rastojanjem među točkovima i nižom linijom krova nego sedanska verzija.

Proizvodni model u dobroj meri odgovara onom koji je viđen u konceptnoj formi u Detroitu, iako njegova “haj-tek” rešetka i Air Breather ventilacioni otvori na prednjem krilu nisu uspeli da se nađu i na proizvodnoj veziji.

Motori će oslikavati sportski duh Serije 4, a u liniji sedana naći će se najsnažniji motori ovog proizvođača. M4 kupe i kabriolet će takođe biti u ponudi, a pokretaće ih 3.0-litarski turbo šestocilindarski benzinac od oko 450 KS.

Početna cena za Seriju 4 očekuje se da će biti oko 35.ooo evra, a za te novce moći će da se dobije mnogo više opreme nego pri kupovini Serije 3.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)